Agenda

Eerstvolgende retraite-data:                                                                                                         

Maandag 5 november t/m vrijdag 9 november, 5-daagse in Olst (VOL)
Maandag 3 december t/m vrijdag 7 december in Olst (VOL)
Maandag 28 januari 2019 t/m vrijdag 1 februari in Olst (VOL)
Maandag 4 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart  in Olst (Nog 2 plaatsen vrij)
Maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei 2019 in Olst (VOL)
Zaterdag 25 mei t/m dinsdag 28 mei 2019 terugkomdagen deelnemers
Dinsdag 25 juni t/m zaterdag 29 juni 2019, 5-daagse retraite in Serqueux, Frankrijk, aankomstdag maandag 24 juni
Maandag 5 augustus tm vrijdag 9 augustus 2019, 5-daagse retraite in Olst
Maandag 28 oktober tm vrijdag 1 november, 5-daagse retraite in Olst
Maandag 25 november tm vrijdag 29 november, 5-daagse retraite in Olst

 

 

Nieuwe datums volgen dus neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en te informeren!   Tijdstip voor tweedaagsen worden in overleg met geïnteresseerden gepland. Dit omdat de tweedaagsen worden georganiseerd voor max. 2 deelnemers per keer.

(kijk voor inhoud en retraiteprogramma’s onder ‘rouwretraite‘)

Alles staat klaar voor een warm welkom voor jou.

Prijzen :

De prijs die wij vragen voor de 5 daagse retraite met intensieve begeleiding en evt. massage is Eur 1.325,-  Dit bedrag is inclusief het verblijf en de maaltijden, bestaande uit 4 overnachtingen, alle maaltijden (vegetarisch en grotendeels biologisch), koffie, thee, sapjes. De 5-daagse retraite vindt plaats op een hele mooie locatie in Olst (Overijssel)  en in Serqueux in Frankrijk. Je krijgt in Olst altijd een eigen kamer met eigen (modern) sanitair. In Frankrijk hebben we 3 kamers met eigen sanitair welke voor de vroegboekers zijn. De bedragen zijn voor particulieren incl. btw, voor bedrijven excl. btw. Bij de 5-daagse retraites worden de maaltijden verzorgd door een professionele kokkin.

De prijs voor de 2-daagse ‘Rouwverlichting’ en ook voor de terugkomdagen is  Eur 495,- incl. btw voor particulieren, voor bedrijven excl. btw. Dit is een all-in prijs, dus inclusief overnachting, de maaltijden en de begeleiding. De tweedaagse retraite vindt plaats op een mooie locatie in het rustieke dorpje Eenigenburg vlakbij de kust in Noordholland. De terugkomdagen vinden plaats op Hoeve Wetermans in Olst.

 

Wij zijn 24 uur per etmaal aanwezig zodat er, ook naast het geplande programma, altijd iemand is voor jou, mocht dat nodig zijn.

In het kader van de wet Poortwachter is het mogelijk dat je werkgever extern gespecialiseerde hulp vergoed. Je kunt met je werkgever en/of arbo arts overleggen of rouwbegeleiding tot de mogelijkheden behoort.

Voor nadere informatie of deelname: vul onderstaand contactformulier in; wij bieden je tevens de mogelijkheid tot een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.  Voel je vrij om een gesprek met èèn van ons te plannen!

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht