Agenda

Nog 1 retraite in 2019! :    

Maandag 9 december tm vrijdag 13 december 2019, 5-daagse retraite in Olst (VOL)

 2020:

Maandag 24 tm vrijdag 28 febr. 2020, 5-daagse retraite in Olst

Maandag 11 tm vrijdag 15 mei 2020, 5-daagse retraite in Olst

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en te informeren!

(kijk voor inhoud en retraiteprogramma’s onder ‘rouwretraite‘)

Alles staat klaar voor een warm welkom voor jou.

Prijzen :

De prijs die wij vragen voor de 5 daagse retraite met intensieve begeleiding en evt. massage is Eur 1.325,-  Dit bedrag is inclusief het verblijf en de maaltijden, bestaande uit 4 overnachtingen, alle maaltijden (vegetarisch en grotendeels biologisch), koffie, thee, sapjes. De 5-daagse retraite vindt plaats op een hele mooie locatie in Olst (Overijssel)  en in Serqueux in Frankrijk. Je krijgt in Olst altijd een eigen kamer met eigen (modern) sanitair. In Frankrijk hebben we 3 kamers met eigen sanitair welke voor de vroegboekers zijn. De bedragen zijn voor particulieren incl. btw, voor bedrijven excl. btw. Bij de 5-daagse retraites worden de maaltijden verzorgd door een professionele kokkin.

Wij zijn 24 uur per etmaal aanwezig zodat er, ook naast het geplande programma, altijd iemand is voor jou, mocht dat nodig zijn.

In het kader van de wet Poortwachter is het mogelijk dat je werkgever extern gespecialiseerde hulp vergoed. Je kunt met je werkgever en/of arbo arts overleggen of rouwbegeleiding tot de mogelijkheden behoort.

Voor nadere informatie of deelname: vul onderstaand contactformulier in; wij bieden je tevens de mogelijkheid tot een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.  Voel je vrij om een gesprek met èèn van ons te plannen!

Vermeld ook je tel. nr. even in je bericht, dan kunnen wij je bellen.

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht