Warme gesprekken

Voor mensen die een dierbare zijn verloren zijn de feestdagen vaak alles behalve feestelijk. De confrontatie met het verlies is extra groot en het gemis wordt nog meer gevoeld dan anders. Soms wordt er zelfs van je omgeving verwacht dat je vrolijk bent of meedoet, maar jij wilt je er het liefst aan onttrekken. Of misschien wil je de feestdagen wel anders inrichten. Hoe dan ook, het kan zijn dat je wel een extra steuntje in de rug kunt gebruiken rond deze dagen. Wij, Els en Maartje, bieden dit jaar rond de feestdagen (Sint, Kerst, Oud & Nieuw) ‘warme gesprekken’ aan voor wie daar behoefte aan heeft. Een fijn gesprek van mens tot mens, waarin eventjes de volle aandacht is voor jou en voor wat verteld wil worden. Of je ons kent of niet kent, dat maakt niet uit. Ook maakt het niet uit wat je kwijt wil, waarover je wilt praten, of waar je tegenaan loopt. Wij luisteren graag naar je.

Van de 8 gesprekken die we aanbieden, zijn er op dit moment nog 4 over, dus neem gerust contact op. Je kan zelf aangeven op welk moment je een gesprek wilt. Je kunt niet aangeven met wie je een gesprek wil. Die verdeling maken wij. De gesprekken vinden plaats per telefoon.

Vul het onderstaand formulier in en laat weten wanneer we je kunnen bellen. Je krijgt binnen enkele dagen antwoord of het ons lukt op het voorgestelde moment. Zo niet, dan doen we een tegenvoorstel.

Wie weet tot horens,
Warme groet,
Els en Maartje